3d-visualisering-dimension-design-a-enggaard-as-kulturkvarteret-i1-ext-002-kulturkvateret-i1-frafjorden-photomatch-1x1-1

På kanten af fjorden, kulturen og byens liv

Bo i Aalborgs mest alsidige bydel

Aksholm ligger lige på kanten af Stjernepladsens urbane oplevelser og med Aalborgs to vigtigste kulturinstitutioner, Musikkens Hus og Nordkraft, som nærmeste nabo. Samtidig grænser stedet direkte op til fjordens blå natur – og både Karolinelund og Jomfru Ane Parken ligger få minutter herfra.

Havnepromenaden og Østre Havnebassin giver dig en hverdag med alt fra fjordudsigt, kajak og stand up paddel til vinterbadning og rekreation. Og du kan nemt cykle eller gå langs vandet og helt ud til Vestre Fjordpark.

20134-StjernepladsenOeH_Aalborg_25748-cropped

Stjernepladsen er oplevelser, byliv og gastronomi

Kun 200 meter fra Aksholm via stemningsfulde gader og stræder ligger Stjernepladsen. Med kig til både fredede pakhuse, den ikoniske kunstinstallation ”Proppen” og iøjefaldende street art finder du her en plads, der summer af stemning og oplevelser.

I årets varmeste måneder kan du nyde live musik og udeliv, imens du året rundt kan udforske områdets gastronomiske perler: Restaurant Pingvins populære tapas og Texturs uformelle gourmetunivers.

Herudover kan du også besøge både IsVærftets, cafe BaCo, delien Leben og Risskov Oste – og har du skæg, kan du få en vaskeægte gentlemans barbershop-oplevelse hos Frederik Hector. Alt sammen populære, lokale koncepter, der tilsammen skaber Stjernepladsens unikke stemning. Det hele er omgivet af bænke, bynatur og små, hyggelige kroge.

Balkonudsigt til et af Aalborgs vartegn

Du har nærmest kig til Musikkens Hus, uanset hvor du befinder dig i Aksholm. En udsigt til den bevægende arkitektur, der er skabt af arkitektfirmaet Coop Himmelb(l)au i samarbejde med akustikkens mester, Artec Consultans Inc. Det er Aalborgs musikalske samlingspunkt og et af byens helt store vartegn.

Udover et vidtfavnende program af musik og oplevelser byder Musikkens Hus også på Restaurant Fauna, der ligger ud mod havnefronten i det populære hus. Her kan du både nyde en af Aalborgs flotteste udsigter og et af byens mest populære menukort.

3d-visualisering-dimension-design-a-enggaard-as-kulturkvarteret-i1-ext-002-kulturkvateret-i1-frafjorden-photomatch-cropped-1x1-1
3d-visualisering-dimension-design-a-enggaard-as-kulturkvarteret-i1-ext-001-kulturkvateret-i1-fra-gaardrum-1x1-1

Et gårdrum med liv og kunst

Aksholms gårdrum Kulturtorvet er fyldt med små bakker, træer, buske og bænke samt snoede stier – alt sammen med en spændende, mønstret teglstensbelægning. Gårdrummet er sin helt egen grønne lomme med små opholdskroge, der omkranses af Aksholm, Kulturrækken og kontorhuset Kant & Kornmøllen.

Som et vartegn for Østre Havn finder du både den skulpturelle silo og den nye kunstinstallation ”Lysavisen”, der i realtid giver et smukt visuelt indblik i aktuelle nordjyske nyheder og Aalborgs mange kulturtilbud.

Østre Havn i baghaven

Trænger du til en sjov og anderledes oplevelse? Kort herfra, lige ved Østre Havnebassin, finder du Aalborg Cable Park. Her kan du prøve wakeboarding, SUP boarding eller nyde en afslappende saunaoplevelse.

Når du trænger til en pause, kan du slappe af med udsigt over havnebassinets liv og vand med kig til fjordens rolige knæk.

Hele området ved Østre Havnebassin er renoveret gennem de sidste år, og der er liv og stemning året rundt. Og lige rundt om hjørnet i gåafstand fra Aksholm er der både Meny og Lagkagehuset.

Mask-Group-55

Kontakt og information

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller en besked via kontaktformularen.

Telefon: 96 31 60 00
Email: projekt@thorkildkristensen.dk

Contact Form

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.